Vastgoed Liedec: thuis in Zottegem! (1)

Vastgoed Liedec: thuis in Zottegem!

Vastgoed Liedec werd in 2007 opgericht en mag zich ondertussen een gevestigde waarde noemen op de Zottegemse immobiliënmarkt. Zaakvoerster Annick Lievens en haar medewerkers Maggie en Lenny staan klaar voor een professionele begeleiding bij de verkoop of verhuur van vastgoed in en rond Zottegem. 

 

Professionele en persoonlijke aanpak

Vastgoed Liedec hecht veel belang aan een professionele en persoonlijke aanpak. Alle medewerkers zijn gediplomeerde makelaars. Zij volgen alle evoluties in de sector en in de wetgeving op de voet zodat ze eigenaars en kandidaat-kopers of -huurders op een professionele manier kunnen adviseren. Dit kan zowel over wettelijke of financiële aspecten gaan, maar ook over bouwtechnische zaken. Eigenaars krijgen ook enkele tips om hun woning zo goed mogelijk klaar te maken voor verkoop of verhuur. 

 

Het kantoor telt nu drie medewerkers en blijft heel bewust kleinschalig. Zo blijft de persoonlijke aanpak die Vastgoed Liedec aan haar klanten aanbiedt gegarandeerd. Een woning kopen of verkopen doe je per slot van rekening niet elke dag. De juiste begeleiding is dan ook zeer belangrijk.

 

Al onze klanten een tevreden gevoel geven,
daar streven we naar!

Zottegem

Vastgoed Liedec is actief in de regio Zottegem en de omliggende gemeenten. De regio is goed gelegen en is een aangename plek om te wonen en te werken. Als veilige belegging en goede investering wordt de regio dus zeker aanbevolen. Zaakvoerster Annick groeide op in Zottegem en heeft de stad zien ontwikkelen en evolueren. Ze geeft haar klanten niet alleen een stukje geschiedenis mee, maar beschikt ook over inzicht in hoe de markt in de verschillende stadsdelen zal evolueren. En dat is voor een makelaar van onschatbare waarde! 

 

Als veilige belegging en goede investering wordt de regio Zottegem zeker aanbevolen.

Nieuwbouw als investering

De medewerkers zorgen ook voor een kwalitatieve begeleiding en ondersteuning wanneer u een pand als investering zou aankopen. Vastgoed Liedec levert de service die u verwacht; oog voor detail, respecteert uw budget en behartigt de wensen van de kopers.

 

Hierbij twee veelbelovende projecten in de regio:

- Residentie Collegium: meer info

- Residentie Reynaert: meer info